Image Text

Image Text

Image Text

Image Text

Image Text

Image Text

Image Text

Image Text

Image Text

Image Text

Image Text

Image Text

Image Text

 Adverteren op onze website

Wij hebben verschillende advertentie mogelijkheden op onze website. Zo bieden wij drie verschillende banner posities aan waar u kunt adverteren: 468x60 pixels, 120x600 pixels en 200x100 pixels. Hieronder zijn de verschillende posities en prijzen te zien.

Horizontale banner (468x60)

Een horizontale banner in het zicht van alle bezoekers. Deze banner is te zien tussen elke 4 uitjes. In totaal zijn er per uitjes overzicht 3 horizontale banners te zien waarbij er een roulatie is van maximaal 4 banners. Omdat deze banner roulatie 3x op elke pagina te zien is, kan het ook zo zijn dat uw banner (zonder extra kosten) 2x of zelfs 3x op één pagina te zien is.

Kosten per maand €45,- ex btw
Max aantal banners in roulatie 4 banners maximaal
Positie van de banner

 

Verticale banner (120x600)

Wilt u graag opvallen met één lange banner aan de rechterkant van de website? Dan is mogelijk de verticale bannerplek iets voor u. Op deze plek rouleren maximaal 2 banners die elkaar per pagina afwisselen. Deze plek is prominent en qua afmeting groot waardoor uw bedrijf of dagjeuit goed op zal vallen.

Kosten per maand €49,95 ex btw
Max aantal banners in roulatie 2 banners maximaal
Positie van de banner

 

Kleine rechthoek (100x200)

Wilt u graag meer aandacht voor uw bedrijf of uitje? Dan is de kleine rechthoek banner iets voor u. Voor maar 29,95 euro staat uw banner een volledige maand op onze website. U deelt deze plek niet met andere adverteerders, uw banner staat daar als enige prominent aanwezig.

Kosten per maand €29,95 ex btw
Max aantal banners in roulatie 1 banner (geen roulatie)
Profiel foto


Kies een provincie
Dagje uit met je huisdier - Meer..

Dagje uit met je kinderen - Meer..


Dagje uit met je vrienden - Meer..

Onze partners

Dagje uit met je partner - Meer..